ادعای جدید ابراهیم متقی: انفجار بندر شهید رجایی کار اسرائیل بود سفیر اسرائیل در آمریکا از قطر و مصر ناراضی است | به حماس فشار بیاورید گروسی: دنبال دسترسی به سایت‌های آسیب‌دیده ایران هستیم نماینده آمریکا در سازمان ملل: به رسمیت شناختن فلسطین، پاداش به حماس است بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت به جز آمریکا| جنگ در غزه را فورا متوقف کنید (۵ شهریور ۱۴۰۴) هشدار رئیس سازمان هدفمندی: حجم یارانه پنهان بودجه دولت را می‌بلعد | یک میلیون نفر ایرانیان مقیم خارج هم یارانه می‌گیرند حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیروهای جولانی در اطراف دمشق (۵ شهریور ۱۴۰۴) رنجبران، مشاور عراقچی استعفا کرد + علت (۵ شهریور ۱۴۰۴) مکانیسم ماشه کی فعال می‌شود؟ | ۵۱ روز تا لحظه صفر گروسی: بازرسان آژانس وارد سایت هسته‌ای بوشهر شدند یمن با موشک فلسطین فرودگاه اللد را هدف قرار داد (۵ شهریور ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه کره‌شمالی اعمال شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) انتقاد رئیس پارلمان لبنان از آمریکا | نبیه بری: خلاف وعده های خود عمل کردند مکانیسم ماشه چه اثری بر اقتصاد ایران دارد؟ تیراندازی در مینیاپولیس آمریکا | ۲۰ نفر زخمی شدند (۵ شهریور ۱۴۰۴) گروسی با وزیر انرژی آمریکا درباره ایران رایزنی کرد معاون نیروی زمینی سپاه: معادلات قدرت جهانی تغییر کرده است رایزنی وزرای خارجه آمریکا و تروئیکای اروپایی درباره ایران نتانیاهو: موافق اداره غزه توسط آمریکا هستم تعیین تعرفه ۵۰ درصدی آمریکا برای واردات از هند شمال غزه از سوی رژیم صهیونیستی بمباران شد (۵ شهریور ۱۴۰۴) ادعای رویترز درباره مکانیسم ماشه | آیا اسنپ‌بک از فردا پنجشنبه فعال خواهد شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) لاریجانی: مهم‌ترین عامل بازدارندگی کشور حفظ انسجام ملی است تاکید پزشکیان بر تسریع در افزایش ظرفیت تولید نفت کشور نخست‌وزیر هند پاسخ تماس‌های ترام‍پ را نداد اتحاد مقدس سلاح راهبردی ایران دادستانی تهران علیه یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام جرم کرد (۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)

  • کد خبر: ۳۳۲۲۱۵
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
با تداوم تجاوز‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه، شمار کلی شهدای این منطقه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ تاکنون، به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت فلسطین در غزه اعلام کرد که طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۳ نفر در نوار غزه شهید و ۹۴ نفر دیگر مجروح شدند.

طبق این گزارش، از زمان آغاز مرحله جدید تجاوز‌ها به غزه در تاریخ ۱۸ مارس ۲۰۲۵ تاکنون ۲ هزار و ۷۴۹ نفر شهید و ۷ هزار و ۶۰۷ نفر دیگر مجروح شدند.

با احتساب این شهدا، شمار شهدای غزه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر و شمار مجروحان به ۱۱۹ هزار و ۶۴۸ نفر رسید.

این در حالی است که ساعاتی قبل نیز در جریان بمباران مدرسه آوارگان در شهر جبالیا در شمال نوار غزه دست کم ۱۷نفر شهید و شماری دیگر زخمی شدند.

به گفته منابع فلسطینی، از بامداد روز یکشنبه تاکنون بیش از ۴۰ شهروند فلسطینی در مناطق مختلف نوار غزه به شهادت رسیده‌اند.

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به شدت شهر‌های غزه و رفح را بمباران کردند. در این میان، شدت بمباران رفح بسیار بیشتر است و همزمان با آن، ارتش اشغالگر در حال تخریب گسترده منازل در شهر رفح در جنوب نوار غزه است.

شبکه تلویزیونی الاقصی نیز از تخریب منازل مسکونی در محله «التفاح» در شرق شهر غزه خبر داد و منابع فلسطینی به گلوله باران جنوب شرق غزه و اردوگاه النصیرات از سوی توپخانه رژیم صهیونیستی اشاره کردند. تانک‌های ارتش اشغالگر نیز چندین گلوله به سمت مناطق شمال شرقی اردوگاه البریج در مرکز نوار غزه شلیک کردند.

پنجاه و ششمین روز ازسرگیری حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه در حالی است که جنبش حماس به طرح‌های مختلف در زمینه آتش بس نگاهی مثبت داشته و از آزادی قریب الوقوع «عیدان الکساندر» اسیر آمریکایی تبار به عنوان حسن نیت در راستای تلاش‌های برقراری آتش بس و گشودن گذرگاه‌ها سخن به میان آورده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->